Právě když jde o měření teploty u polotuhých médií, je v oboru potravinářství poptávka po robustním vpichovacím teploměru, jako je testo 105: ten pro spolehlivé měření teploty jádra bez problémů vnikne do masa a sýrů.
- Vyvinut pro každodenní tvrdou praxi: robustní konstrukce a umývatelný pod tekoucí vodou (IP65)
- Výměnná měřicí špička pro polotuhá média, jako např. maso, je součástí dodávky, dlouhá měřicí špička (200 mm) a měřicí špička pro zmrazené zboží jsou volitelné, na objednávku
- Dvě libovolně volitelné hraniční hodnoty a optický alarm při překročení / podkročení hraničních hodnot
- Certifikováno dle EN 13485 a ve shodě s HACCP
Detailní popis produktu
Právě když jde o měření teploty u polotuhých médií, je v oboru potravinářství poptávka po robustním vpichovacím teploměru, jako je testo 105: ten pro spolehlivé měření teploty jádra bez problémů vnikne do masa a sýrů.Technické údaje
NTC
Měřicí rozsah | -50 do +275 °C |
Přesnost | ±1.0 °C (-50 do -20.1 °C) ±1 % z mv (+100.1 do +275 °C) ±0.5 °C (-20 do +100 °C) |
Rozlišení | 0.1 °C |
Doba odezvy t99 | t₉₉ = 10 s |
Hlavní technická data
Váha | 204 g (incl. belt clip and batteries) 156 g (incl. batteries) |
Rozměry | 148 x 38 x 73 mm (without probe) 148 x 38 x 195 mm (with probe) |
Provozní teplota | -20 do +50 °C |
Pouzdro | plast (ABS) |
Třída ochrany | IP65 |
Barva produktu | bílá |
Délka trubice sondy | 100 mm |
Délka špičky trubice sondy | 36 mm |
Průměr sondy | 5 mm |
Průměr špičky sondy | 2.3 mm |
Přepínač on/off | 10 min |
Rychlost měření | 0.5 s |
Normy | EN 13485 |
Typ baterie | 4 x knoflíková baterie (LR44) |
Životnost baterie | 80 h |
Typ displeje | LCD |
Rozměr displeje | Velikost displeje jeden řádek |
Skladovací teplota | -40 do +70 °C |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rozdělení podle typu přístroje |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Typ veličiny: | Teplota |
NTC - Měřicí rozsah: | -50 do +275 °C |
NTC - Přesnost: | ±1.0 °C (-50 do -20.1 °C), ±1 % z mv (+100.1 do +275 °C), ±0.5 °C (-20 do +100 °C) |
NTC - Rozlišení: | 0.1 °C |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář